[Logo]


Wie?

Heuvel-Folie-Serres specialiseert zich in folieserres/-kassen van zeer hoge kwaliteit. Wij munten uit omdat wij een constante technische verbetering in kwaliteit en flexibiliteit combineren met de concrete wensen van de tuinders.

Wat?

Heuvel-Folie serres zijn folie-serres/kassen ontworpen volgens de stricte europese normen voor serres/kassen met een flexibele omhulling. De staalstructuur is warmbad verzinkt en wij gebruiken profielen zowel in staal als in aluminium om de folie vast te zetten. Wij kunnen u de beste serre/kas met de best bijhorende folie-kwaliteit aanbieden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding en dit voor eender welke oppervlakte (wij realiseerden projecten van 10 m² tot 100.000 m²).

Voordelen?

Alle Heuvel-Folie serres zijn folieserres/kassen met dezelfde typische vorm: De perfecte dakhelling voorkomt dat het condenswater op de planten valt.

Andere grote voordelen

Alle systemen kunnen uiteraard voorzien worden van een dubbel folie met luchtbuffer, uitgezonderd de schuifgevelsystemen!

Conclusie?

Folieserres/kassen van Heuvel-Folie-Serres hebben alle voordelen van de stevige glasserres/kassen, en daar bovenop veel betere luchtingsmogelijkheden en een beter plantklimaat, doordat de laatste nieuwe folies gebruikt worden. Dit voor een prijs goedkoper dan glasserres/kassen.