Over ons

Heuvel-Folie-Serres

We zijn een Belgisch familiebedrijf dat het ontwerp, de productie en de montage in eigen handen heeft zodat we optimaal en flexibel tegemoet kunnen komen aan de diverse, concrete wensen van onze klanten.

We bieden al ruim 5 decennia folieserres aan tegen de gunstigste prijs-kwaliteitsverhouding en dit voor eender welke oppervlakte.

 

Onze Expertise

Al meer dan 50 jaar zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige staalstructuren en foliematerialen voor tuinbouwserres in binnen- en buitenland.

Samen met een toegewijd team van ervaren medewerkers bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften. Zowel gedurende het ontwerp, de productie, de montage als in de ondersteuning na de bouw blijven wij ons inzetten om u de best mogelijke service te kunnen bieden.

 

Duurzame materialen

Staalstructuren: Heuvel-Folie-Serres worden ontworpen volgens de strikte Europese normen.

Onze hoogwaardige staalconstructies vormen de ruggengraat van uw serre. Alle constructie-onderdelen van de robuuste staalstructuur worden thermisch verzinkt om een lange levensduur te garanderen.

Foliematerialen: We bieden geavanceerde foliematerialen die specifiek zijn ontworpen om de meest optimale groeiomgeving te creëren. Onze folies zijn duurzaam, energiezuinig en beschermen uw gewassen tegen de weerselementen.

De folie van het dak en de gevels wordt bevestigd door middel van een uniek folie-span-systeem dat de levensduur van de folie aanzienlijk verlengt.

 

Verluchting

We bieden diverse mogelijkheden aan voor de verluchting van uw serre, of het nu gaat over ventilatie in het dak of via de gevels of de combinatie van beide. Misschien geeft u de voorkeur aan een grote luchtbuffer of de mogelijkheid om uw planten af te kunnen harden, Heuvel-Folie-Serres heeft de kennis en ervaring in huis om u het beste milieu te bieden voor uw planten binnen in de serre.

Heuvel-Folie-Serres hebben alle voordelen van glazen serres. Echter door de betere verluchtingsmogelijkheden in combinatie met de laatste nieuwe types folie creëren we een nog beter klimaat voor uw planten. En dit alles voor een gunstigere prijs dan glazen serres.